Du er her:  Skip Navigation LinksOle Vig VGS > Elevinfo > Elevdemokrati > Elev- og lærlingombud

Elev- og lærlingombud

Elev- og lærlingombudet er fylkestingets ombud for videregående opplæring. Ombudet utfører sitt arbeid på et fritt og selvstendig grunnlag, og har taushetsplikt. Elev- og lærlingombudet skal arbeide for å ivareta elever og lærlingers interesser og øke deres kunnskap om egne rettigheter og plikter.

Elev- og lærlingombudet er ikke bare et ombud for elever og lærlinger, men også en kontaktperson for skolene og deres ansatte. Særlig elevrådskontaktene oppfordres til å ta kontakt hvis det er noe ombudet kan bistå med.

Du finner mer informasjon om ombudet, rettigheter og mye annet nyttig materiale på ombudets nettside.

Adresse Fylkets hus, Seilmakergt. 2, 7735 Steinkjer

Nettside: www.eloint.no

Du finner også elev- og lærlingombudet på:
Facebook: facebook.com/elevombudet
Twitter: @elevombudet_nt