Du er her:  Skip Navigation LinksOle Vig VGS > Elevinfo > Prisliste tjenester

Prisliste på tjenester til elever

Med mandat fra rektorkollegiet nedsatte Eksamenskontoret i februar 2010 en arbeidsgruppe til å utarbeide en prisliste på div. tjenester som skolene tilbyr sine elever. Disse prisene er ment å være felles for alle de videregående skolene i fylket og ble tatt i bruk våren 2010. Noe endringer i tekst og priser fra 1.8 2017.

Type tjeneste Pris
Første vitnemål/kompetansebevis Gratis
Duplikat av vitnemål/kompetansebevis Kr. 400,-
​Utskrift av vitnemål/kompetansebevis ved endring av fødselsnummer ​Gratis
​* Utskrift av vitnemål kompetansebevis ved navneendring
* Oppdatering av vitnemål etter privatisteksamener (samme fag/endring fagsammensetning)
* Konvertere dokumentasjon fra R94 til KL06
* Omvalg: omgjøring av f.eks. musikkvitnemål til ST-vitnemål (tatt fag via privatistordningen)

Kr. 400,-
Oversetting av vitnemål/kompetansebevis Kr. 400,-
Utskrift av terminkarakterbevis Gratis
Duplikat av terminkarakterbevis Kr. 25,-
Attesterte kopier av vitnemål og kompetansebevis Kr. 5,- pr. kopi
Gjennomføring av eksamen (teknisk arrangør) for kandidater fra andre fylker/høgskoler/universitet Kr. 1500,- per eksamen
Mistet busskort, utskrift av nytt Kr. 150,-
Mistet skolebevis, utskrift av nytt Kr. 100,-

NB! Før utstedelse av duplikat eller oversettelse av vitnemål/kompetansebevis må riktig beløp innbetales på forhånd til skolen. Ta kontakt for kontonr. og andre opplysninger for innbetalingen.

For duplikat/oversettelser av dokumentasjon i Kunnskapsløftet er behandlingstiden 3 virkedager. For dokumentasjon fra R94 og tidligere er behandlingstiden inntil 1 uke.

For mistet busskort eller skolebevis kreves forhåndsbetaling i ekspedisjonen ved bestilling (ta vare på kvitteringen).