Du er her:  Skip Navigation LinksOle Vig VGS > Fagtilbud > Alternativ opplæring

Alternativ opplæring

·   Et tilbud om spesialpedagogisk undervisning i klasse. Mye av undervisningen i STAO2 foregår en til en eller i små grupper, samtidig som vi har et klassefellesskap. I STAO1 er det målsetning å gi undervisning i en liten klasse.

·   Individuell opplæringsplan IOP i alle fag

·   Læreplanmål kan hentes fra både grunnskoleopplæring og videregående opplæring. Noen ganger har vi egenproduserte mål.

·   Sluttkompetanse dokumenteres i et kompetansebevis

·   Mulighet for å kombinere undervisning i STAO med undervisning i et annet utdanningsprogram. Det kan for noen gi mulighet til å bli lærekandidat

·   I en og samme klasse har vi elever som går vg1, vg2 og vg3

·   Kontaktinfo dagtid: Tlf. 74 11 51 16/mobil 975 97 892

FELLESFAG kan være  norsk matematikk  engelsk  kroppsøving samfunnsfag

PROGRAMFAG på alternativ opplæring  kan variere fra år til år, og hentes fra ulike utdanningsprogram: formgiving fra DH, produksjonslære, kost og ernæring fra RM, Medier og kommunikasjon fra MK, sosialkunnskap, psykologi, geografi fra ST, drama, dans eller musikk fra MDD, helsefremmende arbeid, kommunikasjon og samhandling fra HS.

PROSJEKT TIL FORDYPNING ( PFO )
 Prosjektarbeid, ADL -ferdigheter og selvstendighetstrening, nærmiljø og friluftsliv, ungdomsbedrift,  verksted i matfag,  yrkespraksis ,trafikk. For mange av våre elever er trening i dagliglivets ferdigheter  ( ADL ) hovedområdet i PFO faget.