Du er her:  Skip Navigation LinksOle Vig VGS > Nyheter

PUBLISERT: 18.10.2017

i norsk, engelsk, matematikk og eventuelt naturfag med søknadsfrist 29.10.

Ledige stillinger ved Ole Vig videregående skole 2017-18
Ole Vig videregående skole ligger i Stjørdal kommune og har om lag 1000 elever og 240 ansatte.
Skolen gir opplæring innen utdanningsprogrammene bygg- og anleggsteknikk, design og håndverk, elektrofag, helse- og sosialfag, medier og kommunikasjon, musikk, dans og drama, restaurant- og matfag, service og samferdsel, studiespesialisering samt teknikk og industriell produksjon. Skolen er regionskole for voksenopplæring og tilbyr voksenopplæring og kurs for ulike sertifiseringer, spesielt innen bygg- og anleggsfag.
Ole Vig videregående skole er inndelt i avdelinger som har ansvar for den daglige drift av skolen. Avdelingslederne har egne budsjett og personalansvar for sin del av skolens personale. All virksomhet er teambasert. Utviklingsarbeid står sentralt i skolens arbeid.

Undervisningsstillinger i fellesfag:

·         Norsk og engelsk, inntil 50% vikariat ut skoleåret 2017-18
·         Norsk og engelsk, 80% vikariat fra 27.11.17 og ut skoleåret
·         Matematikk, gjerne med kompetanse i naturfag i tillegg, 50-70% vikariat fra 01.01.18 og ut skoleåret 2017-18

Det er en fordel med undervisningskompetanse i samfunnsfag i tillegg til norsk og / eller engelsk. Søker må ha fullført pedagogisk utdanning. I tillegg ønskes evne til å skape gode relasjoner til elevene, god IKT-kompetanse og gode samarbeidsevner.
Det er viktig at det angis tydelig i søknaden hvilken stilling det søkes på. For alle stillinger vil personlig egnethet bli vurdert.  Aktuelle søkere innkalles til intervju.
Spørsmål om stillingene rettes til ass.rektor Berit Selbæk tlf. 74114111 / 98611481

For alle stillingene gjelder:

Arbeids- og lønnsbetingelser etter avtale, pensjonsordning i overensstemmelse med lover og avtaler. Det kreves politiattest for tilsetting i skoleverket. Stillingene har 6 måneders prøvetid.
Nord-Trøndelag fylkeskommune er en inkluderende arbeidsplass, og vi har som mål at arbeidsstokken skal gjenspeile befolkningen i Nord-Trøndelag når det gjelder kjønn, funksjonsevne og kulturelt mangfold.
Søkere bes benytte elektronisk søknadsskjema. Lenke til søknadsskjemaet ligger under den enkelte stillingen som du finner her:

Søknadsfrist: 29.10.17

Kontaktperson: