Du er her:  Skip Navigation LinksOle Vig VGS > Nyheter

Møte for foresatte til Vg1-elever

PUBLISERT: 06.08.2017

Invitasjon til møte for foresatte til Vg1-elever
Ole Vig videregående skole ønsker med dette å invitere alle foresatte til Vg1-elever til et møte med skolen

Tirsdag 29. august kl.18.00 i auditoriet, bygg F for Vg1 Studiespesialisering, Musikk og dans og Medier og kommunikasjon

Onsdag 30. august kl.18.00 i auditoriet, bygg F for Vg1 på Yrkesfaglige utdanningsprogram

Formålet med møtet er å invitere foresatte til et godt samarbeid samt gi informasjon om skolen, bl.a.:
·         Kort presentasjon av skolen og skolens satsningsområder, bl.a. skolens satsning på Vurdering for læring (se vedlegg)
·         Forventninger til samarbeid hjem/skole og hvor finner foresatte nødvendig informasjon for å følge opp sin ungdom
·         Informasjon om de nye fraværsreglene i videregående opplæring (se vedlegg)
·         Informasjon om elevens rett til et trygt og godt skolemiljø og nytt kapittel 9A i Opplæringsloven.
·         Presentasjon av elevtjenesten ved skolen

Etter det felles møtet i auditoriet blir det mulighet for å kjøpe kaffe / kake (ta med kontanter). Deretter blir det avdelingsvise/klassevise møter der foresatte møter kontaktlærer(e) og får mer spesifikk informasjon om klassen og opplegget i klassen.

Det er ønskelig at hver heim er representert.

Velkommen til Ole Vig videregående skole!

Odd-Inge Strandheim                                       Berit Selbæk
rektor                                                   assisterende rektor