Du er her:  Skip Navigation LinksOle Vig VGS > Internasjonale kontakter > Historikk > Frankrike

Frankrike

Lycée Blaise Pascal, Segré og Språkskole i Nice
Lycée Blaise Pascal ligger i det sentrale - vestlige Frankrike, i Loire-dalen, Departement Pay Haut-Anjou, et stykke fra Nantes. Den har ca. 1100 elever. Første besøk fra Ole Vig vgs fant sted i skoleåret 2006 - 2007.I januar 2007 undertegnet Ole Vig vgs en offisiell vennskapskontrakt med denne skolen og i mars samme år hadde vi besøk av en skoleklasse derfra. Gjenbesøk fant sted våren 2008.
Høsten 2012 besøkte elever i Vg 2 studiespesialisering og musikk/dans språkskole i Nice. Opplegget er del av skolens satsing i fremmedspråk. (jf. Spania/Tyskland)