Logg på
a  a  a |  RSS RSS |  Engelsk English |  Sámegiella Sámegiella

[Logo: Fylkestinget i Nord-Trøndelag]
Du er her:  Skip Navigation LinksOle Vig VGS > Internasjonale kontakter > Historikk

Historikk


Det vil være en omfattende sak å gi en fullstendig framstilling av de internasjonale kontakter Ole Vig har hatt siden nyorganisering i 1997. Flere internasjonale kontakter har vært initiert og etablert, noen også innenfor offisielle internasjonale utvekslingsprogram.

Ved oppstarten av nye Ole Vig vgs var et prosjekt innen formgivingsfag ved Stjørdal vgs og likeledes utvekslingsprosjektet med Leonardo da Vinci Gesamtschule i Tyskland ved gamle Ole Vig vgs av større format. Hotell- og næringsmiddelfag var i perioden 2000 – 2002 involvert i et Leonardo-prosjekt med en italiensk skole i San Benedetto del Tronto. På samme tid tok helse - og sosialfag del i et Comenius- prosjekt primært knyttet opp mot en tysk skole i Andernach am Rhein.

Siden den gang har det vært kontakter og utveksling opp mot mange land i Europa, - bl.a. de nordiske land, Tyskland, Storbritannia, Spania og Bosnia, for å nevne noen. Et særtrekk ved internasjonaliseringsarbeidet ved Ole Vig vgs er at aktiviteten nå er omfattende overfor land utenfor Europa: Kenya, Sør-Afrika, Guatemala og Thailand. Se ellers info til de enkelte kontaktland.

> Besøk i Weil der Stadt mai 2010​​​
Ole Vig VGS Besøksadresse: Ole Vig videregående skole, Gymnasgata 2, 7505 Stjørdal
Postadresse: Ole Vig videregående skole, Postboks 254, 7501 Stjørdal
Tlf: 74 17 55 55 E-post: postmottak.olevigvgs@trondelagfylke.no